Nieuws en informatie voor HBP-leden

29 juni 2017 - Labula draait door!

door
www.heusdensbedrijvenplatform.nl
Als lid van Heusdens Bedrijvenplatform wil ik jullie graag uitnodigen voor de speciale jubileumbijeenkomst van LaBuLa: 29 juni 19:30 uur, Theater de Leest Waalwijk.

29 juni 2017 - Labula draait door!  

Dit jaar bestaat Labula 5 jaar en dat vieren wij op ludieke wijze!  Samen met onze leden en zeker ook relaties, collega’s of vrienden uit de regio. Vanaf de eerste draai 5 jaar geleden draait LaBuLa door….  voor en door vrouwen met passie voor hun professie. Dit heugelijke moment willen we niet zomaar voorbij laten gaan … dus op 29 juni a.s. draait LaBuLa door …..een unieke feestavond waar ook mannen die naast en achter de power vrouwen staan van harte welkom zijn. Want elke vrouw of man wonend of werkend in de Langstraat is welkom, ook de man achter de sterke vrouw. Naast onze eigen leden nodigen we deze avond graag alle mannen en vrouwen uit met passie voor hun professie.

LaBuLa draait door! Donderdagavond 29 juni vanaf 19.30 Theater de Leest Waalwijk  
We heffen het glas op LaBuLa, op ondernemerschap en leiderschap. We gaan in op de verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen in het bedrijfsleven.  Mannen van Mars, Vrouwen van Venus.Hoe vertaalt zich dat in het ondernemerschap? Met een gezonde dosis humor wordt onder leiding van Inge Kleijngeld, onze vrouwelijk Mattijs van Nieuwkerk, het gesprek gevoerd met bekende en bijzondere professionals. Dynamische discussie met lokale succesvolle ondernemers, Brabant bekende professionals en mannen in de vrouwenwereld versus vrouwen in de mannenwereld. Met onder andere Minke Booij KNVB vrouwenvoetbal, Stephan van Engelen PLUS Supermarkt.  

Voor 30 euro per kaart als nietaangesloten lid geniet u van een avondvullend programma inclusief een hapje en een drankje: 
19.30 – 20.00    Welkomstwoord 
20.00 – 20.30    Vanaf de eerste draai, draait het door 
20.30 – 21.30    LaBuLa draait door
21.30 – 00.00    Muziek draait nog ff door boven in bar 

Aanmelden kan tot 23 juni en VOL = PECH dus meld je snel aan en bestel direct kaarten voor het netwerk evenement van de regio.
http://www.labula.nl/activiteiten/9/labula-draait-door-ook-voor-externe-ondernemers?act=52&cat=3 In verband met het doorgeven van het aantal personen is de uiterlijke aanmelddatum 23 juni. 

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk vrijdag 23 juni aanstaande af. Indien wij je afmelding na 23 juni ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen.

Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.   Jubileumcommissie LaBuLa

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven