Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor
ondernemers uit de gemeente Heusden

Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

Bedrijfsbezoek bij één van onze leden

Datum donderdag 15 oktober 2015
Tijdstip 15:30 uur
Locatie Arly Laminating - Quilting
Adres Kuiper 14, 5253 RJ Nieuwkuijk
Maximaal aantal deelnemers 65
Bedrijfsbezoek bij Arly in Nieuwkuijk op donderdag 15 oktober, aanvang 15.30 uur.
‘Wij brengen het samen’

 
Het Heusdens Bedrijvenplatform nodigt u van harte uit voor een bedrijfsbezoek op donderdag 15 oktober aanstaande. We zijn deze middag te gast bij een van onze leden, Arly Laminating - Quilting.
 
Samenvoegen van producten
Arly Laminating - Quilting houdt zich bezig met de productie van hoogwaardige materialen voor bedrijven in onder meer de meubel-, automobiel-, medische en technische textielbranches. De kern van de dienstverlening van Arly is het samenvoegen van verschillende basisproducten. Dit gebeurt door middel van het toepassen van spray- en puntlamineren (ook wel cacheren of verlijmen genoemd) en door middel van doorstikken (quilten).
 
Familiebedrijf
Vorig jaar zomer vierde Arly hun 50-jarige bestaan. Begin jaren zestig gestart als familiebedrijf van Wim van Nes. Destijds bestonden de werkzaamheden vooral uit het lamineren van lingerietextiel en schoudervullingen. Inmiddels doet Arly nog veel meer. Zo worden in Nieuwkuijk doorgestikt textiel en laminaat geproduceerd voor onder meer panelen van autoportieren, luchtfilters, meubelstoffen, matrassen en kunstleer.

‘Wij brengen het samen’
Het bedrijfsmotto van Arly ‘Wij brengen het samen’ past natuurlijk meer dan prima bij ons bedrijfsbezoek. Wim Timmermans en Pim van Nes geven u graag een kijkje achter de schermen hun bedrijf. Aansluitend is er weer voldoende gelegenheid om samen na te praten onder het genot van een drankje.


Ons programma voor deze middag ziet er als volgt uit:
 
15.30 uur : Ontvangst 
15.45 uur : Rondleiding en demonstraties door Wim Timmermans en zijn team
17.00 uur : Een korte update over het GOL (Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat) door Ivette van der Linden  projectleider GOL namens de provincie,
aansluitend Netwerkborrel O-O-O
18:30 uur : Einde activiteit.
 
We gaan uit van een informatieve en leerzame middag. Natuurlijk met veel gezellige leden, een hapje en een drankje en de sfeer die u van Heusdens Bedrijvenplatform mag verwachten. Bent u erbij­? Ook introducés zijn van harte welkom.
 
Wij zien uit naar uw komst, meld u snel aan via de aanmeldknop.
Bent u na aanmelding alsnog verhinderd, dan is afmelden verplicht.
 
P.S.: Mocht u ook graag een keer gastondernemer zijn op een van onze netwerkborrels, laat het ons weten via een e-mail aan info@heusdensbedrijvenplatform.nl.
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 50 (54)

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven