Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor
ondernemers uit de gemeente Heusden

Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

Exclusief en uniek bedrijfsbezoek aan Docdata in Waalwijk

Datum woensdag 23 maart 2016
Tijdstip 15:15 uur
Locatie Docdata in Waalwijk
Adres Parkeren: Pompweg 1, Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 50
Exclusief en uniek bedrijfsbezoek aan Docdata in Waalwijk
Exclusief voor leden van het Heusdens Bedrijvenplatform! Een zeer unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen  bij Docdata in Waalwijk. 

Gezien de logistieke beperking kunnen slechts 50 leden mee naar dit evenement. Schrijf u daarom snel in want vol is helaas écht vol!
Docdata is gespecialiseerd in e-fulfilment, retouren logistiek en online betalingsdiensten. Docdata biedt haar diensten modulair aan, maar klanten kunnen ook kiezen voor een full-service oplossing. 

Vanuit operaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Spanje, Polen en Frankrijk verwerkt Docdata dagelijks 250.000 tot 350.000 orders. Recentelijk was het bedrijf nog winnaar bij The 2015 Dutch Logistics Award.

Ons programma voor deze middag:
 
15.15 uur        Aankomst
Let op: deze tijd is stipt. Laatkomers kunnen helaas niet meer aansluiten, dus daarom het vriendelijke verzoek aan iedereen om op tijd te komen. Binnenkomst is aan de Pompweg 1, dus niet aan de Veerweg 16.

15.30 uur        Aanvang rondleiding door Doc Data in groepjes

17.00 uur        Einde rondleiding
 
17.15 uur        Ondernemers Ontmoeten Ondernemers (O-O-O)
Omdat we bij DocData geen mogelijkheid hebben voor het nuttigen van een hapje of drankje gaan we aansluitend aan de rondleiding gezamelijk nog even door naar Grand Café Arcade in Drunen voor een informele afsluitende borrel. Dan kunnen we samen nog even napraten.  Kunt u hier niet meer bij aanwezig zijn geef, dit dan s.v.p. vooraf even door bij uw inschrijving.

circa 19.00 uur: Einde


BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN:
Schrijft u zich in voor deze activiteit, dan is het van belang dat u bijgaande bezoekersinformatie daadwerkelijk doorneemt.
Hierin staat onder andere informatie over o.a. parkeren, het thuislaten van zoveel mogelijk persoonlijke items, veiligheidsbeleid en toegankelijkheid van het warehouse. Dit alles is nodig om ervoor te zorgen dat de binnenkomst op 23 maart zo soepel mogelijk verloopt.  Betreffende bezoekersinformatie en routebeschrijving is daarom specifiek toegespitst op ons bezoek.

BEPERKTE TOEGANKELIJKHEID:
Deze activiteit is alleen toegankelijk voor de eerste 50 leden die zich inschrijven. Helaas kunnen introducés niet mee.
Mocht u na inschrijving onverhoopt verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk om zich alsnog af te melden. Uw plaats komt daardoor beschikbaar voor een collega-ondernemer.

Helaas is de activiteit ondertussen volledig vol. U kunt zich niet meer aanmelden via het systeem.
Mogelijk zijn er nog leden die zich alsnog afmelden.  Wilt u op de resevelijst komen stuur dan een mailtje via deze link aan Jessica Nordmeijer. Mocht er dan alsnog een plaats vrijkomen dan komt u hiervoor in aanmerking.

 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 50

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven