Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

< Terug naar overzicht

vrijdag 29 juni Zomerfeest 2018: Energiek de Zomer in!

Datum vrijdag 29 juni 2018
Tijdstip 15:00 - 23:30 uur
vrijdag 29 juni Zomerfeest 2018: Energiek de Zomer in!

Vol energie de zomer in op vrijdag 29 juni 2018. Kom ook naar het HBP-Zomerfeest!

Het voorjaar heeft ons al flink verwend met zonnige dagen. En de zomer moet nog beginnen! Om het zonnigste seizoen van het jaar energiek in te wijden hebben we besloten om ons jaarlijkse zomerfeest dit keer eens vóór de start van de vakantieperiode te laten plaatsvinden.


Dit doen we op vrijdag 29 juni met een middag waarin je kunt kiezen uit twee energieke buitenactiviteiten, zowel voor sporters als niet-sporters! We starten op twee verschillende locaties met een gevarieerd en actief middagprogramma. Uiteraard sluiten we deze zomerse avond gezamenlijk af met een uitgebreide BBQ, waarvoor je je ook kunt aanmelden zónder aan de middagactiviteiten mee te doen.

Een aantrekkelijk programma om - eventueel samen met partner- in ontspannen sfeer bij te kletsen met collega-ondernemers.

Hieronder lees je er álles over.

We starten onze dag op drie verschillende locaties met een gevarieerd en actief middagprogramma. U kunt zelf kiezen aan welke van de vier activiteiten u wilt deelnemen.

Hieronder leest u er alles over.

 

1: Loopfietstocht (ophalen in Elshout, starten bij Honderbunderbos)
  

Lekker de nabije omgeving verkennen, maar een keer iets anders dan met de gebruikelijke fiets of benenwagen? Dan is de elektrische loopfiets (of loopstep) echt iets voor jou. Door te lopen op de loopband wordt het elektrisch aandrijfsysteem in beweging gebracht en loop/fiets je met gemak 20 km per uur. Een unieke en gezellige activiteit

Het ophalen van de loopfietsen doe je op eigen gelegenheid rond 14.30 uur. Het adres is Wolfshoek 58 in Elshout bij www.loopfietsbrabant.nl

Met de fiets vertrek je vervolgens naar het Honderd Bunder Bos, Duinweg 45 in Drunen. Daar wachten we je rond 15.00 uur op met een drankje en iets lekkers.

Maximaal aantal deelnemers: 25 personen

Kledingadvies: makkelijke schoenen en vrijetijdskleding

 

2: Bos/duinwandeling onder leiding van deskundige Philomena Vranken (starten bij Herberg De Drie Linden)

Ben je fit en ben je in bezit van stevige wandelschoenen, dan past deze activiteit misschien wel perfect bij jou. Philomena  neemt ons mee op een avontuurlijke tocht buiten de gebaande paden om. Een toch vol nieuwe wetenswaardigheden.

We ontvangen je graag om 15.00 uur met koffie, thee en iets lekkers op het startpunt van de route: Herberg De drie Linden in Giersbergen.

Maximaal aantal deelnemers: 25 personen

Kledingadvies: makkelijke (wandel)schoenen

 

De eerder aangekondigde On the Road - Mountainbike clinic (starten bij Honderd Bunder Bos) is VERPLAATST NAAR 27 SEPTEMBER 2018. U kunt zich hiervoor los opgeven zie activiteiten.
Het avondprogramma:

Aan het eind van de middag verzamelen we allemaal weer bij het Honderd Bunder Bos voor het avondprogramma. De middagactiviteiten duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Hierna is er voldoende tijd om thuis op te frissen, mocht je dit fijn vinden. Ook is er de mogelijkheid om bij het Honderd Bunder Bos te blijven en te borrelen voordat het avondprogramma begint.

We ontvangen jullie allemaal – dus ook degenen die niet meedoen met de middagactiviteiten, in ieder geval graag rond 18.00 uur bij het Honderd Bunder Bos (Duinweg 45, Drunen). Vanaf 18.30 uur heffen we samen het glas en toasten we graag met jullie op een heerlijke zomer. Tijdens de avond kun je genieten van een heerlijke bourgondische BBQ en een zomerse cocktail. Natuurlijk onder het genot van zonnige zomerklanken.
Het volledige programma is als volgt:

14.30-14.45 uur:            Ophalen loopfietsen (alleen voor de personen die zich voor deze activiteit hebben aangemeld)
 
15.00-15.15 uur Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers erbij op de locaties van de verschillende middagprogramma's (Herberg De Drie Linden en Het Honderd Bunder Bos)
15.30 uur:            Aanvang  alle middagprogramma's
Circa 17.00-17.30 uur: Einde alle middagprogramma's. Gelegenheid tot opfrissen of alvast een lekker drankje te drinken in Het Honder Bunder Bos
circa 18.00 uur: Verzamelen in Het Honderd Bunder Bos in Drunen
   
Circa 18.30 uur: Zomerse avond met Zon, Cocktails en BBQ
Circa 23.00 uur: Einde programma 

 

Aanmelden:
 

Ben jij er ook bij? Meld je dan snel aan via de aanmeldknop. Het is belangrijjk om je tijdig aan te melden, zodat we alle reserveringen vooraf goed kunnen regelen. Dit kan tot uiterlijk donderdag 21 juni 2018. Bij je aanmelding kun je je 1e  keuze aangeven voor één van de verschillende middagactiviteiten. Je eventuele tweede keus mocht een activiteit al vol zijn kun je opgeven via het opmerkingenvak.

Mocht je wel graag willen komen, maar lukt het niet om al vanaf 15:00 uur aanwezig te zijn? Laat dit ons dan weten bij je aanmelding. Je dient je zowel voor het middag- als het avondprogramma aan te melden.

Als je vegetariër bent of speciale dieetwensen hebt, verzoeken wij jou ons dit door te geven via het opmerkingenveld.

Voor dit programma is ook je eventuele partner van harte welkom.
Ook nog dit:

Ben je na aanmelding alsnog verhinderd om deel te nemen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten.

Indien wij jouw afmelding na 25 juni ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en heeft de vereniging hiervoor reeds kosten gemaakt. Zoals op eerdere ALV's gecommuniceerd zijn wij helaas genoodzaakt je de gemaakte kosten voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze per e-mail aan ons stellen: info@heusdensbedrijvenplatform.nl

Mocht je op de dag zelf nog vragen hebben dan kun je op dat moment bellen met José Hafkamp (06-54230632)Tot vrijdag 29 juni! We verheugen ons op jouw aanwezigheid!

Met vriendelijke en zonnige groet,
Bestuur Heusdens Bedrijvenplatform


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 42 (65)

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven