Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

< Terug naar overzicht

Zomerfeest 1ste lustrum

Datum vrijdag 30 augustus 2013
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Rondvaart Wiljo Heusden
Adres Stadshaven, Molensteiger Heusden Vesting
Maximaal aantal deelnemers 130
Zomerfeest 1ste lustrum
Solex rijden in omgeving Heusden aansluitend naar de Zeearend.
Dit jaar viert het Heusdens Bedrijven Platform het eerste lustrum. Graag nodigen wij u en uw partner uit voor onze feestelijke zomeractiviteit op vrijdag 30 augustus 2013.  
 
Dit gaan we doen:
We starten in de middag met een actieve en gezellige activiteit in de omgeving van Heusden. Om 15.00 uur ontvangen wij u van harte op de aanlegsteiger van Rondvaart Wiljo in Heusden. Na ontvangst gaan we heerlijk ouderwets solex rijden door het prachtige Brabantse landschap. U rijdt zonder helm met de wind door uw haren. Begeleid door het brommende geluid van het authentieke motortje volgt u een prachtige route langs de mooiste parels van de Noordoostelijke Langstraat en het land van Heusden en Altena. 
 
Na deze tocht nodigen we u graag uit aan boord van de Zeearend voor een feestelijk diner. Tijdens deze activiteit in een informele sfeer kunt u gezellig bijpraten en weer nieuwe collega-ondernemers leren kennen. Zoals u van ons gewend bent is deze dag geheel verzorgd en zult u aan drank en spijzen niets tekort komen.

  
Het volledige programma is als volgt:
 
15.00 uur: Ontvangst op de aanlegkade van Rondvaart Wiljo in Heusden
16.00 uur: Solextoertocht door de omgeving.

18.30 uur: Terug bij Rondvaart Wiljo en ontvangst aan boord. Zorg dat u op stipt op tijd aanwezig bent i.v.m. de afvaart van de boot.

19.00 uur:  De trossen gaan los voor een mooie vaart over de Maas, op de grens van Brabant en Gelderland. Tijdens deze vaart wordt u verwend met een heerlijk diner.
Tussen 23.00 en 00.00 uur meren we weer aan in Heusden.Op dit moment is de HBP-Zomeractiviteit op 30 augustus volledig volgeboekt.
De mogelijkheid tot inschrijving is daarom gesloten.
Mogelijk had u zich alsnog willen inschrijven. Indien u graag wordt opgenomen op onze reservelijst, verzoeken we u telefonisch contact op te nemen met Jessica Nordmeijer via 0416 380881 tot 30 augustus.

We wensen alle deelnemers een gezellige middag en avond!
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 125 (110)

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven