Nieuws en informatie voor HBP-leden

Uitnodiging inloopbijeenkomst GOL 28 en 29 september 2015

Op 28 en 30 september Organiseert de GOL informatieavonden. U bent van harte uitgenodigd voor een terugkoppeling van de informatie die er is opgehaald bij de schetssessies en via de ingediende zienswijzen. Ook informeren ze u over de stand van zaken en geven inzicht in het vervolgtraject. Hieronder leest u hun uitnodiging voor deze avonden
 

 

Uw bijdrage tot nu toe
In de periode 16 maart tot en met 4 mei heeft de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage gelegen. Er zijn goede reacties gegeven, die nu zijn samengevat en beantwoord in de zogenaamde Reactienota. In mei 2015 heeft een aantal geïnteresseerden deelgenomen aan schetssessies. Tijdens de terugkomavond in juni controleerden we met de deelnemers van deze schetssessies of alle opmerkingen goed waren verwoord. Deze uitkomsten willen met nu met alle geïnteresseerden delen.

Resultaten
Alles wat in de schetssessies en als reactie op de NRD naar voren is gebracht, is bekeken en geordend. Wij hebben geconstateerd dat de bijdragen een aantal goede ideeën  bevatten. Wij zien dit als een kans om de kwaliteit van de GOL te verbeteren en hebben daarom besloten ons onderzoekstraject hierop aan te passen. In de hierna volgende stap worden deze bijdragen getoetst aan de randvoorwaarden zoals deze gelden voor de GOL. Graag lichten wij tijdens deze informatieavond toe hoe wij dit proces gaan doorlopen. U krijgt uiteraard ook de gelegenheid om de zienswijzen en de resultaten van de schetssessies te bestuderen.

Vervolgtraject
Uw input is zeer waardevol voor ons. Er is door u een aantal goede ideeën aangedragen die wij mee willen nemen in het traject naar de m.e.r. (milieueffectrapportage). Tijdens de avond geven wij aan hoe wij u hierbij betrekken en geven u inzicht in de planning met een overzicht van de komende formele en informele stappen.

Programma van de avond
We zien u graag op:

28 september 2015, 18:00 – 21:00 uur,
RKC Stadion, Akkerlaan 2 te Waalwijk (ingang Olympiaweg)
of
30 september 2015,18:00 – 21:00 uur,
Mariënkroon, Abdijlaan 6, te Nieuwkuijk

De avond heeft het karakter van een inloopbijeenkomst. Om 18.30 uur en 19.30 uur wordt een korte centrale toelichting gegeven.

GOL

 


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven