Nieuws en informatie voor HBP-leden

Verslag LEDEN voor LEDEN bijeenkomst op 29 september 2016 - Hoe aantrekkelijk is mijn website?

www.heusdensbedrijvenplatform.nl
Op donderdag 29 september vond in Plein13 de eerste tweede editie plaats van Leden-voor-leden. Deze keer was het een workshop over ‘conversie optimalisatie’ gegeven door Natasja van direct-effect e-business.
 

Conversie optimalisatie - Ofwel hoe zorg je er voor dat het maximaal aantal relevante bezoekers converteert tot een gewenste actie/winstgevendheid. Belangrijk om dit te bereiken is dat je weet wie je doelgroep is, en wat deze doelgroep wil bereiken.  Wat is het doel van jouw website, en is dit doel gelijk aan het doel wat de bezoeker op je website wil bereiken? Belangrijk voor een websitebezoeker:
  • Heb ik gevonden wat ik zocht?
  • Hebben ze precies wat ik zoek?
  • Is deze partij betrouwbaar?
  • Heb ik alle informatie om mijn doel te bereiken
  • Kan ik gemakkelijk mijn doel bereiken?
 
Na een interessante presentatie, met veel input vanuit de leden,  is het duidelijk geworden wat je doelgroep is en ben je in staat om je doelgroep goed aan te spreken. Door de juiste werkwijze ben je in staat om meer conversies te genereren met je website. Hierna zijn twee websites besproken van leden van HBP. Hier werd goed meegedacht door iedereen. Tips, gedachtes en vragen zorgde voor een mooie brainstorm en passende input voor iedereen die meedeed aan de workshop.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven