Nieuws en informatie voor HBP-leden

MVO-nieuws uit onze regio - ENGERGIEK HEUSDEN

www.heusdensbedrijvenplatform.nl
Wat is Energiek heusden?

Energiek Heusden is een groep inwoners, bedrijven en instellingen uit de gemeente Heusden die in een coöperatie verbonden is en zich richt op verantwoord energieverbruik, duurzame opwekking en milieu op een economisch haalbare wijze. Energiek Heusden is slechts ‘n kleintje in de grote energiewereld, maar daarentegen belangrijk voor de Heusdense bevolking.
 


Voorlopig richten ze zich vooral op het terugdringen van het energieverbruik door bewustwording te stimuleren, dat via eenvoudige maatregelen kan leiden tot een reductie van 10 à 15%.
Productie van zonnestroom is de tweede pijler van Energiek Heusden. Denk hierbij zowel aan zonnepanelen op particuliere daken als wel op instellingen en bedrijven.

Voor de grotere installaties wil Energiek Heusden ook als medefinancier optreden. Het geld zal worden opgehaald in Heusden. U steunt daarmee de groei van lokale duurzame energie met een redelijk rendement.

De derde pijler van Energiek Heusden is uw energierekening. Veel mensen kopen hun energie nog te duur in. Ze helpen u (als u lid bent) om zonder risico, kosteloos over te stappen naar een goedkopere leverancier.
Wilt u meer weten neem dan eens een kijkje op de website www.energiekheusden.nl

 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven