Nieuws en informatie voor HBP-leden

Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat een nieuwe update door Projectleider Ivette van der Linden

Eind 2015, tijdens ons bedrijfsbezoek bij ARLY in Nieuwkuijk, zijn we bijgepraat over de actuele stand van zaken van het GOL. Ivette van der Linden (Projectleider) gaf onze leden een presenatie over de recente ontwikkelingen en de stand van zaken.
Voor iedereen die deze middag niet aanwezig was, heeft ze haar presentatie van deze middag ook digitaal beschikbaar gesteld.

U kunt deze hier teruglezen.

Vanuit de leden kwam deze middag bovendien de vraag, wat de stand van zaken is rondom de aanpassing van de Spoorlaan/omgeving bij bedrijventerrein Groenewoud (besluitvorming en uitvoering).

Ivette heeft deze vraag doorgespeeld aan de gemeente.

Antwoord van de gemeente Heusden:
Het bestemmingsplan Groene woud 3 is medio september 2015 door de Raad van de gemeente Heusden vastgesteld. Er is door fam. Tausch (tankstation Shell) bezwaar gemaakt.
De voorbereiding van het doortrekken van de Christiaan Huygensweg tot aan de rotonde “Ei van Drunen” is in volle gang.
Mits tegen de kapvergunning en omgevingsvergunning geen bezwaren worden gemaakt kan deze in het voorjaar van 2016 worden aangelegd.

Mocht u nog verdere vragen hebben over het bovenstaande of met betrekking tot het GOL neem dan gerust contact op met Ivette van der Linden

Ivette van der Linden
Projectleider GOL
06 5568 6583

 
PNB
Brabantlaan 1 | Postbus 90151 | 5200 MC  ’s-Hertogenbosch | Telefoon 073 6812812 | Fax 073 6141115 | info@brabant.nl | Twitter: @brabant | www.brabant.nl
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven