Nieuws en informatie voor HBP-leden

Personeelsbarometer voor MKB

door
www.heusdensbedrijvenplatform.nl
Personeelsbarometer voor MKB

Kent u het gezegde: “ik wens u veel personeel”? Herkent u dan ook dat uw personeel onmisbaar is? Misschien stelt u zich wel eens de vraag of u het maximale uit hen haalt?

Als antwoord op deze vraag heeft het Servicepunt Leren en Werken samen met de Universiteit van Tilburg en Midpoint de afgelopen periode gewerkt aan de door-ontwikkeling van een digitale Personeelsbarometer.
 De Personeelsbarometer is een innovatief, kosteloos en laagdrempelig instrument. In korte tijd legt de scan met name voor MKB-bedrijven knelpunten op HR-vlak bloot.

De scan bevat relevante aspecten zoals demografische kenmerken  van het personeel, in- & uitstroom, ontwikkeling van de orderportefeuille en daaraan gerelateerde vervangings- en uitbreidingsvraag. Er wordt nadrukkelijk gekeken naar de aan- of afwezigheid van benodigde competenties.
 
Al eerder is de tool in de branche meta elektro in de regio Midden- en Zuidoost Brabant in testvorm succesvol uitgezet. Vanaf dit moment zijn we trots te melden dat de barometer nu kosteloos beschikbaar is voor alle sectoren. Indien blijkt dat actie gewenst is dan helpen wij u graag met het vinden van uw weg in alle mogelijkheden.
 
Benieuwd geworden?
Via de site van Leren en werken Midden-Brabant kunt u een voucher aanvragen.
 
Meer weten: www.personeelsbarometer.nl of middenbrabant.lerenenwerken.nl


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven