Nieuws en informatie voor HBP-leden

Welke ondernemer wordt Doener van het Jaar van Gemeente Heusden

www.heusdensbedrijvenplatform.nl

Wie nomineer jij voor de Dromen. Doen. Heusden. -awards

Ken jij een sporter die een mooie sportprestaties heeft geleverd? Een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? De innovatieve ondernemer die maatschappelijk verantwoord onderneemt? Kortom iemand die in jouw ogen dé Doener van 2018 moet worden in de categorie sporter, vrijwilliger of ondernemer? Of wil je een Droom nomineren, omdat dit initiatief volgens jou binnen Heusden écht het verschil maakt? Nomineer deze persoon, stichting, vereniging of organisatie meteen via de website www.heusden.nl. Je kunt tot en met 1 maart 2019 je nominaties doorgeven.

 

Stemmen

De kandidaten voor Heusdenaar van 2018 zijn al bekend. Zij zijn het afgelopen jaar genomineerd als Doener van de maand en maken daarom kans op de titel Heusdenaar van 2018. Je kunt van 6 maart tot 25 maart je stem uitbrengen op de Doeners, de Droom en Heusdenaar van 2018 via www.heusden.nl.

En de winnaars zijn…

We organiseren dit jaar geen traditionele Dromen. Doen. Heusden. –dag waar normaliter de awards uitgereikt werden. Dit jaar willen we aansluiten bij passende evenementen die plaats vinden in de gemeente. Binnenkort is bekend bij welke evenementen de awards uitgereikt worden.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven