Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

< Terug naar overzicht

Jubileumfeest 10 jaar HBP - donderdag 3 oktober

Datum donderdag 03 oktober 2019
Tijdstip 12:30 uur
Locatie De Ster Nieuwkuijk
Adres Nieuwkuijksestraat 73, 5253 AD Nieuwkuijk
Jubileumfeest 10 jaar HBP - donderdag 3 oktober

Het Heusdens Bedrijvenplatform bestaat 10 jaar! Dat gaan we vieren met een gezellig, afwisselend en compleet programma op donderdag 3 oktober in De Ster in Nieuwkuijk. Deze locatie alleen al is voor velen van jullie een ‘trip down memory lane’. We beginnen in de middag en gaan door tot in de avond. Dat betekent in ieder geval genoeg gelegenheid om te netwerken, borrelen, te eten en bij te praten. Bijzonder om erbij te zijn!

Het programma op donderdag 3 oktober


12.30 - 13.00: Ontvangst

13.00 - 14.45: Talkshow
We starten de middag met een informatieve talkshow met boeiende onderwerpen en muzikale intermezzo’s onder leiding van 2 bekende HBP-gezichten: Jasper Brok en Stefan Korthout. Ze zullen onze gasten op scherpe maar luchtige wijze ondervragen. Onze onderwerpen voor deze middag zijn:

- Ondernemen in Heusden
“Zo ziet de samenwerking tussen Heusdense ondernemers en hun gemeente er in de toekomst uit”. We nemen u mee in de opstart van het plan dat de Gemeente Heusden ontwikkelt: ‘Ondernemen in Heusden’.
Tafelgasten: Thom Blankers (wethouder Economische Zaken) en Raymond van den Bos (voorzitter HBP)

- Een leven lang leren
“Met duurzaam inzetbare medewerkers ben je als werkgever klaar voor de toekomst”. Wist je bijvoorbeeld van welke financiële ondersteuning je gebruik kan maken?
Tafelgasten: onder andere Ingrid Berens (Leerwerkloket)

- Ondernemers in de onderwereld
“Boven- en onderwereld zijn meer gemengd dan we soms beseffen”. Kun je een crimineel herkennen of loopt het zo’n vaart nog niet?
Tafelgast: Richard Corten (Veiligheidscoördinator gemeente Heusden)

(15.00 – 15.30 : Ontvangst)
15.30 - 17.30: Uitdagende  activiteit
“Ondernemen is samenwerken aan een succesvol resultaat”. Dat geldt ook voor deze uitdagende, raadselachtige activiteit, waar we natuurlijk niet álles over mogen vertellen. Een tipje van de sluier: de oplossing is misschien wel dichterbij dan je denkt en er is geen ontsnappen aan…. We denken dat HBP-leden zich niet snel van de wijs zullen laten brengen en deze uitdaging samen wel aan kunnen.

 

(17.30 - 18.00: Ontvangst)
18.30 - einde: Feestavond met diner
Tijdens de jubileum-feestavond proosten we op 10 jaar Heusdens Bedrijvenplatform. Ondertussen genieten we van lekkere gerechten en feestelijk entertainment. De perfecte setting om met elkaar bij te praten. Dat wordt gezellig!

Aanmelden

We rekenen op een mooie opkomst. Kom jij ook? Schrijf je snel in op alle onderdelen via de inschrijfknop! Ook partners zijn natuurlijk van harte welkom. Mocht je de pech hebben dat je niet bij alle activiteiten aanwezig kunnen zijn, dan kan  je je ook per onderdeel opgeven. Heb je dieetwensen, dan kun je dat bij je aanmelding doorgeven.

Ook nog dit:
Gezien de inhoud van de dag is het belangrijk dat je je aanmelding tijdig kenbaar maakt zodat we alle reserveringen vooraf goed kunnen regelen.

Ben je na aanmelding alsnog verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht. Doe dit dan vóór 1 oktober. We kunnen je reservering dan nog tijdig annuleren. Indien wij je afmelding na 1 oktober ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Zoals op de ALV is gecommuniceerd, zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op jullie begrip hiervoor.

 


Aantal inschrijvingen: 46 (75)
Inschrijven is mogelijk tot 26-09-2019
Log in om in te schrijven op deze activiteit

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven