Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

< Terug naar overzicht

Summer-event BCDE 2008

Summer-event BCDE 2008
Het summer-event staat in het teken van 15 jaar BCDE. Dat dit gepaard gaat met sentiment mag geen verrassing zijn.

Geachte leden van BCDE en partners,
 
Ook dit jaar weer nodigen wij u uit voor ons traditionele summer-event.  Het is het laatste summer-event dat wordt georganiseerd door BCDE zelf i.v.m. het samengaan met BCV per 1 januari a.s., reden om er iets speciaals van te maken. Als velen denken aan “Drunen” komen herinneringen naar boven die soms te maken hebben met “klassieke auto’s”.  Het Autotron herinnert iedereen zich nog steeds. Klassieke cars in combinatie met culinaire verwennerij vormen de hoofdmoot van deze dag.

Programma:

Het summer-event vindt plaats op vrijdag 27 juni a.s.

 
15.00 uur: vertrek vanaf de parkeerplaats Voorste Venne. We rijden met fraaie klassieke Engelse schoolbussen/dubbeldekkers in konvooi naar het Nationaal Automobiel Museum in Raamsdonksveer.

16.00 uur: ontvangst met koffie/thee.

16.15 uur: Introductie Louman Collection + historische autofilm.

16.45 uur: Museumbezoek. De Louman Collection is door twee Louman familie generaties bijeen gebracht en is de oudste privé collectie ter wereld. Het museum is 12.000 m2 groot en omvat ca. 200 antieke en klassieke cars. De Aston Martin uit een van de James Bond films mag u niet missen.

18.00 uur: We reizen vervolgens af naar Geertruidenberg  waar we de avond verder culinair zullen doorbrengen in het voortreffelijke restaurant “Het Weeshuys”, lid van Les Amis Saisonnier, wat zeker garant staat voor een heerlijke avond.

22.30 uur: Vertrek naar Drunen waar we dan rond 23.00 uur weer arriveren.

Wij nodigen u met partner uit voor deze fraaie dag en verzoeken  u per omgaande te reageren, omdat het aantal plaatsen in de bussen maar zeker in het restaurant beperkt is.

Namens het bestuur van BCDE.


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 86

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven