Nieuws en informatie voor HBP-leden

VVD Ondernemersdebat - Villa Pardoes - 10 maart 2018

www.heusdensbedrijvenplatform.nl
Op zaterdag 10 maart 2018 organiseert VVD De Langstraat een ondernemersevent. In Villa Pardoes in Kaatsheuvel zullen de VVD-lijsttrekkers van Waalwijk, Heusden en Loon op Zand hun visie geven op het ondernemersklimaat in de regio, de diverse ontwikkelingen die interessant zijn voor ondernemers en de doelen die de VVD heeft gesteld om haar ondernemende achterban te ondersteunen. Tijdens een informele forum-sessie kunt u de lijsttrekkers natuurlijk flink aan de tand voelen. Juist een open discussie en het delen van ideeën staan centraal tijdens deze ontmoeting.

 


Tijdesn het  evenement  zal ook VVD-lijstduwer, de lange afstand zwemmer Maarten van der Weijden aanwezig zijn. Als winnaar van de gouden medaille in Peking op de 10 km Open Water zwemmen, heeft hij aangetoond hoe, na het overwinnen van een vreselijke ziekte, een ongelooflijke inzet en motivatie kunnen leiden tot ongekende prestaties. Maarten zal in een zeer persoonlijke presentatie de brug slaan van sportprestatie naar ondernemerschap. En dat is een bijzonder en stimulerend verhaal !

VVd De langstraat nodigt u graag uit voor dit evenement, waarbij u als ondernemer in korte tijd veel over de VVD-standpunten te weten kunt komen en zeker geïnspireerd zult worden door Maarten’s verhaal.

Kom op Zaterdag 10 maart 2018 naar Villa Pardoes en ontmoet de lijsttrekkers, Maarten van der Weijden en vele andere ondernemers.
Inloop vanaf 12.30 uur en het programma is van 13.00 uur tot 14.30 uur.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen. U kunt zich aanmelden via de onderstaande link:

‘klik hier voor aanmelden’


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven