Interessante activiteiten bij het Heusdens Bedrijvenplatform voor ondernemers uit de gemeente Heusden

< Terug naar overzicht

Politiek Arena - Lijsttrekkersdebat

Datum woensdag 24 februari 2010
Tijdstip 19:00 uur
Locatie De Ster
Adres Nieuwkuijk
Politiek Arena - Lijsttrekkersdebat
Lijsttrekkersdebat georganiseerd door het Heusdens Bedrijven Platform en Koninklijk Horeca Nederland afd. Heusden op 24-02-2010 bij Partycentrum De Ster in Nieuwkuijk, aanvang 19.00 uur.

Boksen
Netwerken
Entertainment
en een vleugje politiek

Lijsttrekkersdebat georganiseerd door het Heusdens Bedrijven Platform en Koninklijk Horeca Nederland afd. Heusden op 24-02-2010 bij Partycentrum De Ster in Nieuwkuijk, aanvang 19.00 uur.

Een spetterende avond met
  • Boksen
  • Netwerken
  • Entertainment 
  • en een vleugje politiek
 
2010 wordt voor ons allen een belangrijk jaar.
Voor ons, afdeling Heusden van Koninklijk Horeca Nederland en het Heusdens Bedrijven Platform, geldt de vraag of er een einde komt aan de economische malaise. De vooruitzichten zijn nog alleszins zeker en veel hangt af van de na-ijl effecten van de financiële crisis. Zal er sprake zijn van stabilisatie of komt de economie mogelijk weer op gang?

Hoewel we het samen zeker willen, is het irreëel te verwachten dat we de wereldwijde recessie kunnen oplossen. De gemeenteraad heeft echter wel een zeer grote invloed op het ondernemersklimaat en de lokale economie. En dat betekent dat er meer is dat ons bindt dan scheidt!

Wij nodigen u uit om aanwezig te zijn bij het lijsttrekkersdebat over actuele Heusdense thema’s, onder de titel: “Politieke zwaargewichten in de politieke arena” op 24 februari 2010.

Alle ondernemers in de gemeente Heusden worden hiervoor publiekelijk uitgenodigd. De toegang staat open voor leden, leden van andere verenigingen zoals ZLTO, detailhandel, e.d. en niet-leden.

De kernvragen tijdens dit debat laten zich raden:
  • Wat hebben de partijen voor ondernemend Heusden gedaan in de afgelopen vier jaar vanuit coalitie of oppositie en wat zijn de plannen voor de komende vier jaar ?
  • Wat is de visie op economie en ondernemen in Heusden en welke kansen worden er gecreëerd?
  • We vragen naar realistische en realiseerbare plannen waar we de partijen over vier jaar op mogen afrekenen, geen populaire one-liners of vage beloftes.
Het publiek wordt uitgenodigd mee te praten en kwesties voor te leggen. Aan het eind van de avond wordt “Dé ondernemerspartij van Heusden” gekozen. Wij onderstrepen deze keuze met een keurmerk, dat door de winnende partij de komende zittingsperiode vol trots en verantwoordelijkheid gevoerd mag worden. Het beste stemadvies dat u zichzelf kunt verwerven!

Meld u nu aan door de knop rechts te gebruiken.
Bent u geen HBP-lid, meld u dan aan via ondernemerspartijheusden@heusdensbedrijvenplatform.nl 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 41 (40)

Heusdens Bedrijvenplatform (HBP)

Vereniging van ondernemers in de gemeente Heusden

Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Doeveren, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Oudheusden
Terug naar boven